Micul dejun al supereroilor


De la Timişoara aflăm că:

Adevărat grăiesc vouă când dau de știre că
După senzaţionala operaţiune de salvare a lumii desfăşurată în supersecret, o seamă de supereroi şi creatorii lor multipli dejunează cu noi la Balamuc / loc de joacă ş-altele.
Cu drag îţi zicem: vino dară la un Mic Dejun cum nu s-a mai pomenit, să te miri la super şi supra eroii desenaţi, pictaţi, sculptaţi, instalaţionaţi şi muraţi pe care i-am împrumutat de la artişti din toată lumea cea mare.
Deci, în data de 1 iunie, de dimineată, de la ora 11, Balamuc / loc de joacă ş-altele va fi deschis pentru Micul Dejun al Supereroilor, o expoziţie de grup formată din numeroase lucrări de pictură, grafică, sculptură, colaj volumetric, artă digitală, asamblaj şi literatură de la peste 30 de artişti români. Expoziţia cuprinde lucrări din zona artei low brow şi a benzilor desenate, însă nu se adresează copiilor, fiind o propunere îndrăzneaţă şi amuzantă pentru publicul adult interesat de cultura pop. După deschiderea oficială a expozitiei, ea va rămâne pe simeze până în data de 29 iunie, în Piaţa Libertăţii, pe strada 9 Mai nr.1 ap.6, însă va putea fi vizitată doar prin programare telefonică la 0740096613.
Am zis!