HAC!BD anunta o noua revista: "Tinerete fara batranete"


În 2012, Editura HAC!BD lansa pe piață revista "Harap Alb continuă", care s-a impus în scurt timp ca singura revistă profesionistă de benzi desenate din România. Ajunsă la numărul 15, revista apare neîntrerupt la fiecare două luni iar numărul de cititori a crescut de la o ediție la alta, de la un eveniment la altul. Încă de la prima apariție, fanii au cerut ca revista să apăra lunar, însă procesul complex de producție și atenția la detalii impun ca cel puțin pentru moment, revista să își mențină aceeași constantă în apariții. Și pentru că vrem să ne facem fanii fericiți am venit cu o soluție: o NOUĂ revistă de benzi desenate: "Tinerețe fără bătrânețe" sau pe scurt TFB.
Ne-am inspirat tot din basmele românești doar că de această dată, lucrurile au luat o întorsătură... SF. Spre deosebire de univesul HAC, acum nu mai avem de a face cu monștri, grifoni și vrăjitori ci cu mutanți, nave spațiale și tehnomagi. Făt Frumos, pe care îl știți din basmul lui Petre Ispirescu, rătăcește acum pe o motocicletă zburătoare într-o lume postapocaliptica în căutarea remediului ce poate salva omenirea de la dispariție: tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte!
Scenariul este scris de același Marian Coman, un apreciat scriitor de science-fiction, care împreună cu editorul Mihai Ionașcu, dezvoltă universul HAC și mai nou cel din TFB. Lumea imaginată de cei doi, prinde viață prin desenul lui Bogdan Chelaru, care a mai semnat printre altele romanul grafic HERBs, lansat anul trecut la EastEuropeanComicCon.
Mai multe nu vă divulgăm acum ci vă invităm să urmăriți pagina de facebook și să vă înscrieți la newsletter [aici]