Scurt interviu comics.cevamarunt.roRecent s-a lansat VOLUMUL 3 al celor de la comics.cevamarunt.ro. I-am adresat câteva întrebări lui Toma Alexandru, unul dintre autori.

- Ați conceput acestă serie ca pe un web-comic. De ce ați vrut totuși să existe și în variantă printată?

Nu am avut de la început ideea de al printa. Cu toate astea, când am început proiectul, am ales să-l facem webcomic pentru că era mult mai ieftin și puteam să ajungem la mulți oameni rapid cu el. Printul este pe de-o parte o materializare a eforturilor noastre de 7 ani de zile încoace, e o creație artistică în sine, iar pe de altă parte are scopul de a da fanilor și oamenilor interesați șansa să ne susțină proiectul, cumpărând cartea. Plus că nu ne plac multe cărți în general, așa că am decis să ne facem noi cărțile noastre.
- Știu că este al 3-lea album al vostru. Ce este diferit în acest caz și ce cuprinde volumul? 
În orimele 2 albume am publicat o colecție de comics de 1 cadru (o imagine = o poantă). Comicurile au fost adunate în mare parte de pe site și pentru fiecare carte în parte am desenat și o serie exclusivă. Volumul 3 conține comicuri tot de pe site, de data asta de 3 și 6 cadre, împreună evident cu o serie exclusivă și aici. Formatul diferă ca să putem acomoda dimensiunea diferită a comicurilor de 3 cadre.        
- Care sunt așteptările voastre și unde poate fi găsit albumul? 
Evident sperăm ca albumul nostru să ajungă în cât mai multe case și birouri și în general locuri unde locuiesc oameni, și să le stârnească bucuria și râsul. Nu plănuim să facem bani din asta, nu e un business. Vrem doar să râdă lumea.
Albumul 3 (cât și celelalte) poate fi găsit pe site-ul nostru (http://comics.cevamarunt.ro) și sperăm în curând și în formă fizică în câteva librării din țară.

Ura