Lex Hobby Store aduce in Romania faimoasele benzi desenate de la Marvel


Începând cu data de 15 iulie 2015, Lex Hobby Store va aduce pe piața din România 3 titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel. Astfel pasionații de filme cu super eroi cât și fanii universului Marvel vor avea acces, în premieră, la benzile desenate originale cu 3 personaje super amuzante care au milioane de fani în întreaga lume.
Lex Comics va fi numele editurii care va aduce pe piața românească aceste 3 titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel. Cele 3 personaje sunt nimeni alții decât Iron Man, Thor și celebrul Deadpool. Fie că ești fanul carismaticului Tony Stark, dacă Asgardul este destinația ta preferată în materie de benzi desenate sau dacă îți place Deadpool pentru caracterul său pus întotdeauna pe glume, vei avea ocazia să găsești aceste 3 titluri de benzi desenate de la Marvel pe http://www.lexshop.ro cât și în rețeaua de distribuție națională ce cuprine: Inmedio, Cărturești, Librarium, eMag.ro, elefant.ro cât și alte magazine de specialitate și librării.
Revistele de benzi desenate vor fi disponibile la prețul de 7,9 Lei cu o periodicitate lunară iar persoanele interesate pot face încă de pe acum precomandă pe siteul www.lexshop.ro, urmând ca după publicare să apară și abonamentele lunare pe același site.
Proprietarul Lex Grup, Alexandru Trofin afirma că: "Prin introducerea revistelor de benzi desenate de la Marvel, fanii acestui univers ce conține multe dintre personajele noastre preferate din cărți sau filme, vor putea fi mai aproape de eroii lor. Mai mult, accesul persoanelor interesate la aceste benzi desenate va fi mult mai facil, datorită și prețului de doar 7,9 lei, în timp ce aceleași reviste, în limba engleză costă undeva la 18 lei".