30 de numere de Revista Comics


Cinci ani de comics și benzi desenate, o dată la 2 luni (sau pe acolo...), 30 de numere fiecare cu câte un invitat special, peste 90 de autori publicați, câteva zeci de expoziții și evenimente organizate în București, Constanța, Sibiu și Iași, un brand de evenimente - București ComicsFest și câteva zeci de mii de vizualizări online. Cam ăsta ar fi bilanțul de activitate al Revistei Comics, un proiect pornit din pasiune și susținut de o comunitate întreagă de autori și oameni pasionați de benzi desenate.
La acest număr aniversar al revistei au contribuit: Alexandru Ciubotariu, Nilu Crocodilu, Vlad Popa, Raluca Dragomir, comics.cevamarunt, Valentin Sava, Kape Illustration, Octav Ungureanu, Bored Pixel, Șerban Andreescu, Radu Stoican, Laurentiu Butuc, Xenia Pamfil, Alex Talambă, Robert Obert, Ionuț Popescu și Alin Ivan cu al său Vlady.

Revista poate fi citită gratuit pe www.revistacomics.ro și va fi lansată vineri 1 aprilie ora 18:00 la librăria Cărturești Fandom, unde vă așteaptă o mică expoziție și revista tipărită într-un tiraj limitat de 30 de exemplare!